FAQ items aan het laden...

Op zaterdag 8 juni 2024 is het tijd voor de Care & Repair Fair! Dit jaar even anders dan u gewent bent van wat voorheen Beter naar Buiten was. Deze dag is speciaal voor alle outdoor liefhebbers en staat in het teken van onderhoud aan uw outdoor gear en natuurlijk aan uzelf.

Antilope Outdoor is gevestigd in het voormalige koetshuis van het statige Huis Rijkee aan het Cortgene. Voor het koetshuis en het Huis Rijkee geven meerdere exposanten hulp, advies en informatie. Er zijn demonstraties en er is van alles te koop wat buitenactiviteiten nog leuker maakt, variërend van wandelschoenen tot outdoorkleding en rugzakken. In de winkel vindt u vast een leuke korting!

Deelnemers

Op de Care & Repair Fair zullen de volgende merken aanwezig zijn:

Veel te beleven

Grote outdoormerken als Homeij, Fjällräven, CarePlus tonen hun producten en geven tevens advies over een goede uitrusting, aangenaam wandelen en onderhoud van je outdoor gear, schoenen, kleding en aan uzelf. Daarnaast is ook Repair Service Boer aanwezig voor advies over uw kapotte schoenen en uiteraard ook inname voor uw reparaties hiervan. Natuurlijk valt er ook wat lekkers te halen want er is een echte barista aanwezig van He Brews Coffee.

De demonstraties en adviezen in vogelvlucht:

Grangers is aanwezig om kleding, schoenen en rugzakken die niet meer helemaal waterdicht zijn, te behandelen met waterafstotend en voedend materiaal. Ook is er een FjällRäven-waxstation, waar u uw G1000-kleding en -tassen een nieuwe behandeling kan laten geven. Repair Service Boer uit IJsselstein geeft een gratis APK op wandelschoenen, reistassen en rugzakken. En bij Homeij wordt er gedemonstreerd hoe je je zakmes kan slijpen. Neem dus uw wandelschoenen, kleding, rugzak of outdoor gear mee naar deze mooie dag voor een gepast advies!

Aan uw eigen gezondheid is ook gedacht. Bauerfeind komt met een ingenieus meetsysteem waarmee de gezondheid van uw bloedsomloop wordt getest (u kunt zich hier inschrijven). Bij Vreeken Voetverzorging kunt u terecht voor al uw vragen over pijnklachten tijdens het wandelen. Verder is er een stand met lokale polderproducten als kaas en honing, waar imker Hartkoorn u met veel passie verteld over zijn bloemen en bijen.

De Care & Repair Fair is op zaterdag 8 juni tussen 10:00 & 16:00. Het adres van Antilope Outdoor is Cortgene 9, 2951 EA te Alblasserdam. Tot dan!