FAQ items aan het laden...

Op zaterdag 4 juli 2020 organiseert Antilope Outdoor weer Beter Naar Buiten, de boeiendste buitenfair voor iedereen die houdt van outdoor-activiteiten. Met veel inspiratie, advies en gezelligheid.

Antilope Outdoor is gevestigd in het voormalige koetshuis van het statige Huis Rijkee aan het Cortgene. Op het plein voor het koetshuis en het Huis Rijkee geven meerdere exposanten hulp, advies en informatie. Er zijn demonstraties en er is van alles te koop wat buitenactiviteiten nog leuker maakt, variërend van wandelschoenen tot outdoorkleding en rugzakken. In de winkel vindt u vast een leuke korting!

Deelnemers

De volgende bedrijven en organisaties hebben aangegeven aanwezig te zijn bij Beter Naar Buiten:

Veel te beleven

Grote outdoormerken als Hanwag, Elements en Life Line tonen hun artikelen en geven advies over een goede uitrusting, aangenaam wandelen en onderhoud van schoenen en kleding. Hanwag verloot onder de bezoekers enkele paren wandelschoenen. Salomon zorgt voor testschoenen, zodat u hun merk ook kunt uitproberen. En wijzelf van Antilope Outdoor komen met een kraam met kortingen op kleding, wandelschoenen en rugzakken.

Tegelijkertijd is er de mogelijkheid tot advies over onderhoud en reparatie. Neem dus uw wandelschoenen, rugzak en jas mee! Grangers is aanwezig om kleding, schoenen en rugzakken die niet meer helemaal waterdicht zijn, te behandelen met waterafstotend en voedend materiaal. Ook is er een FjällRäven-waxstation, waar u uw G1000-kleding en -tassen een nieuwe behandeling kan laten geven. En Repair Service Boer uit IJsselstein geeft een gratis APK op wandelschoenen, reistassen en rugzakken.

Aan uw eigen gezondheid is ook gedacht. Bauerfeind komt met een ingenieus meetsysteem waarmee de gezondheid van uw bloedsomloop wordt getest (u kunt zich hier inschrijven). Bij Vreeken Voetverzorging kunt u terecht voor al uw vragen over pijnklachten tijdens het wandelen. Verder is er een stand met lokale polderproducten als kaas en honing, waar imker Hartkoorn u met veel passie verteld over zijn bloemen en bijen.

Rondom de winkel van Antilope Outdoor valt nog veel meer te beleven. Autodealer Wensveen presenteert de nieuwe Ford Kuga, de outdoorwagen bij uitstek. Vanuit Antilope Outdoor worden wandelingen verzorgd door de natuur in de omgeving. Ook de Historische Vereniging organiseert een wandeling met gids langs de historische bijzonderheden van Alblasserdam. Voor deze wandeling kunt u zich hier inschrijven.

Extra maatregelen

Vanzelfsprekend houden wij rekening met corona. Zo is er voldoende desinfecteermiddel en stellen wij een looprichting in om te voorkomen dat mensen door elkaar heen gaan lopen. Ook vragen wij u anderhalve meter afstand te houden van de andere bezoekers. Het is mogelijk dat, bij grote belangstelling, wij u kunnen verzoeken te wachten. Tot slot is het programma onder voorbehoud, en kunnen onderdelen wijzigen of komen te vervallen. Wij houden u op deze pagina op de hoogte.

Beter Naar Buiten is op zaterdag 4 juli tussen 09:30 en 16:30. Het adres van Antilope Outdoor is Cortgene 9, 2951 EA te Alblasserdam. Hopelijk tot dan!