FAQ items aan het laden...

Grangers verzorgt al uw buitensportkleding. De artikelen van Grangers zijn milieuvriendelijk. Het is namelijk siliconenvrij en fluorcarbonvrij. Uw producten die gemaakt zijn van GoreTex-materiaal kunnen in de wasmachine met normaal wasmiddel hun kwaliteit verliezen. Met de producten van Grangers blijft de kwaliteit van het GoreTex-materiaal altijd even goed.

GoreTex is ademend en toch waterdicht, waardoor men regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Met de artikelen van Grangers wordt ervoor gezorgd dat u zo lang mogelijk van uw outdoorspullen kunt genieten.

De artikelen van Grangers hebben een bluesign-label. Het bluesign-label verdien je als je met jouw bedrijf zorgt dat tijdens het hele productieproces schadelijke gevolgen voor mens en milieu tot een minimum beperkt blijven.  Hieraan voldoen de producten van Grangers.

Op 4 juli is een medewerker van Grangers aanwezig om een helpende hand te bieden bij het poetsen van schoenen. Kleding, schoenen en rugzakken die niet meer helemaal waterdicht zijn, krijgen hier een behandeling met een waterafstotend en voedend materiaal. Verder krijgt u advies over het belang van en onderhoud en hoe u het beste uw buitensportkleding kunt wassen.